Hoppa till innehåll
produkter Viruseptin

Viruseptin – I stället för förkylning

Med Viruseptin munspray, nässpray och sugtabletter kan du förebygga förkylning och influensaliknande symptom, eller få lindring om du redan har hunnit bli sjuk. Viruseptin kan användas av hela familjen (från 1 år*) och av både gravida och ammande, och är inte beroendeframkallande. Finns att köpa på apotek.

*Sugtabletter rekommenderas från 6 år

Viruseptin_instruction

Så fungerar Viruseptin®

Den snabbaste vägen för virus att attackera kroppen går genom slemhinnan som sitter i näsan – i alla fall för de virus som orsakar förkylning och influensa. Viruseptin® innehåller det verksamma ämnet iota-carragenan (Carragelose®) som omsluter viruspartiklarna och förhindrar dem att fästa i mun och svalg samtidigt som den återfuktar slemhinnorna vilket hjälper kroppens naturliga försvar mot förkylningsvirus.

Så känner du igen förkylningssymptomen

Så känner du igen förkylningssymptomen

Känner du dig tröttare än vanligt och är allmänt håglös? Då kan det hända att en förkylning är på väg att bryta ut. En allmän sjukdomskänsla i kroppen är ofta det första symptomet som visar sig vid en förkylning, men det brukar snart följas av fler tecken på infektion. Rinnsnuva, nästäppa, hosta, ont i halsen och lätt feber är klassiska förkylningssymptom.

Embedded YouTube video player thumbnail